(C) Tars Pter 2008.
Ú T J A I N K

JEMEN
Sana'a
2008. 12. 29. - 2009. 01. 16.


INDIA
Mumbai, Goa, Agra
2008. 06. 13. - 2008. 06. 22.


EGYESÜLT ARAB EMIRÁTUSOK
Dubai, Sharjah
2008. 06. 03. - 2008. 06. 28.


INDIA
Hyderabad, Bangalore
2007. 11. 17. - 2008. 02. 12.

Videók

Majom eszik a kerítésen

Majmok a Botanikus Kertben

Riksa, szerelem, száguldás

Welcome To Bombay

Repülőn
Képgalériák

Február 11-12., Bangalore

Február 9., New Visa Party

Február 5-8., Bangalore

Február 1-4., Bangalore

Január 27-31., Bangalore

Január 20-26., Bangalore

Január 12-20., Bangalore

Január 8-11., Bangalore

Január 2-7., Bangalore

2008. jan. 01., Bangalore

Szilveszter, Bangalore

December 27-30., Bangalore

December 26., Bangalore

December 18-25., Bangalore

December 17., Bangalore

December 15-16., Bangalore

December 10-14., Bangalore

December 8-10., Hyderabad

December 6-7., Hyderabad

December 3-5., Hyderabad

Nov. 29 - dec. 2., Hyderabad

November 27-28., Hyderabad

November 26., Hyderabad

November 25., Hyderabad

November 24., Hyderabad

November 23., Hyderabad

November 22., Hyderabad

November 21., Hyderabad

November 20., Hyderabad

Még mindig Bangalore-ban

Fellépés Bangalore-ban

Nandi-hegyen

Mindenféle - vegyes képek

Megérkezés

Mumbai repülőtér

Repülőn

Még otthon
Hozzszls
* Nv: 
E-mail cm: 
Hozzszls: *
2007-11-23, 03:07:05

2007. november 21.

Végre aludtunk 6 órát, így sokkal vidámabban ébredtünk. Ráadásul utána elvitt minket Sam egy hatalmas bevásárlóközpontba, ahol nézelődtünk, és bementünk egy horrorházba is. Itt 2 csoportra váltunk szét, elsőként ment Anett, Péter, Dorina és Gáborka, utána Judit, Kriszta és Sam. Azért választottak szét minket, hogy jobban féljünk. :D Az ajtóban egy kalapos ember engedett be minket, aztán jöhetett a rettegés. Élő emberek csapták a zajokat egy tök sötét labirintusban, mellette pedig nagyon ijesztő bábuk, és élő szörny-ruhás emberek rémisztgettek minket. Nagyon jókat röhögtünk.

A bevásárló központba csak úgy lehet itt bemenni, hogy az összes cuccunkat le kell adni egy kis bodegába, ami a ruhatárnak felel meg. Kaptunk egy kupont, ezzel lehetett kiváltani távozáskor. A bejáratnál mégegyszer átnéznek mindenkit detektorokkal, nehogy bombát csempésszünk be. Óriási sikerünk volt, fényképezkedtek velünk, és nagyon megbámultak. Épp ma számoltuk össze, itt Indiában eddig 2 fehér embert láttunk magunkon kívül. Ebben az épületben volt Mc Donalds, nagyon boldogok voltunk tőle. Érdekesség: itt nem lehet hamburgert, sem sajtburgert kapni, csak olyan szendvicseket, amiben csirke vagy hal van, vagy pedig vegetáriánus. És itt megláttuk a harmadik fehér embert, egy amerikait, aki nagyon örült nekünk.

Ezután elindultunk egy másik bevásárlóközpontba, riksával. Útközben rengeteg koldust láttunk, nagyon rossz volt. Egy nő, a kezében egy csecsemővel, aki épp hagymát eszegetett, és nagyon koszosak voltak. Nagyon sok testi fogyatékos ember van, borzasztó látni. Menjünk is tovább.

A bevásárlóközpont még nagyobb volt, 4 szintes, a neve: Hyderabad Central. Végigjártuk, nézelődtünk, vásároltunk apróságokat. Rengeteg alkalmazott van az összes üzeltben, és mindenhova jönnek a vásárlók után. A vásárlónak még az árut sem kell levenni a polcról, vagy az akasztóról, mert azonnal ott terem valaki, és még a gondolatodat is próbálja kitalálni. Nagyon jó ízlésük van. Ha nézegetsz mondjuk egy fülbevalót, azon nyomban ott terem a hozzá való nyaklánccal, karkötővel, bokaláccal, stb.

Mondjuk ez másban is jellemző itt. Nekünk itt két hölgy főz, semmihez sem nyúlhatunk hozzá. Megsértődnek ha el akarunk mosogatni, mert ez az ő dolguk. Itt ilyen szabályok vannak. Még a kaját sem illik megköszönni. Nehezünkre esik, mert olyan kedvesek.

A Hyderabad Central után mentünk a fellépésre, ahol nem volt semmi extra, talán annyi, hogy az utolsó ruhánktól (hosszú gatya, megkötött ing) sokkot kaptak. Mondták, hogy többet ne vegyük fel. :D

A munka után megint holt fáradtan végeztünk, de tudtuk, hogy nincs a lakhelyünkön wc papír, meg üdítő, stb… Így el akartunk menni vásárolni. De itt 10-kor minden bezár. Így úgy kellett vadászni egy abc-t. Először megálltunk egy drogériánál, ahol nem lehetett kapni wc papírt… no comment. Végül találtunk egy helyet, ahol tudtunk vásárolni, vettünk “normális” kaját is. :D Már unjuk a csípőset. :-)

Aztán Fülöp Higéna Dorinára rájött a takaríthatnék, és kisuvickolta a fürdőszobát, ami így egész más szinű lett. Amikor a nappalit kezdte felmosni, nagyon berágtak, mert nem takaríthatunk. Úgyhogy abba hagyta. Ezután vödrökben és lavórokban kimostuk a fellépő ruháinkat, éjjel végeztünk vele, de végre minden tiszta lett.

Ezután Judit, Péter és Kriszta elment aludni. A többiek estéje érdekesen alakult: Leültek Sammel kártyázni, mert azt mondta, hogy tud römizni, de kiderült, hogy nem. Ekkor ő javasolt egy másik kártyajátékot, ami nagyon egyszerű volt, de annál viccesebb. Gáborka volt Anettel, Dorina pedig Sammal. Tétjei is volt a csatának, 1 üveg whiskey és 1 üveg cola. Először Dorináék nyertek, aztán Gáborkáék javasolták a dupla vagy semmi-t, amit Sam nem ismert. De elmagyarázták neki, így folytatódott a játék, ahol Gábohrka és Anett nyert.

Utána sokat röhögtek, és kölcsönösen szavakat tanítgattak egymásnak. Megtanították neki a “Süss fel napot” – persze Dorina találta ki – ő meg tanított hindu szövegeket, verseket. Minden szavunkat utánozza.

Hajnal 5 körül eldöntötötték, hogy ők is nyugovóra térnek, ekkor Sam fogta a takaróját, és ő is indult az ágyuk felé. Mondta, hogy ő alszik a lábuknál keresztben. Picit meglepődtek, és mondták, hogy azt nem szeretnék, “mert a Gábohrkának hosszú a lába”. :D Végül bebújt negyediknek az ágyba, de szerencsére nem húzta sokáig. Egy idő után az ágyára vándorolt.