(C) Tars Pter 2008.
Ú T J A I N K

JEMEN
Sana'a
2008. 12. 29. - 2009. 01. 16.


INDIA
Mumbai, Goa, Agra
2008. 06. 13. - 2008. 06. 22.


EGYESÜLT ARAB EMIRÁTUSOK
Dubai, Sharjah
2008. 06. 03. - 2008. 06. 28.


INDIA
Hyderabad, Bangalore
2007. 11. 17. - 2008. 02. 12.

Videók

Majom eszik a kerítésen

Majmok a Botanikus Kertben

Riksa, szerelem, száguldás

Welcome To Bombay

Repülőn
Képgalériák

Február 11-12., Bangalore

Február 9., New Visa Party

Február 5-8., Bangalore

Február 1-4., Bangalore

Január 27-31., Bangalore

Január 20-26., Bangalore

Január 12-20., Bangalore

Január 8-11., Bangalore

Január 2-7., Bangalore

2008. jan. 01., Bangalore

Szilveszter, Bangalore

December 27-30., Bangalore

December 26., Bangalore

December 18-25., Bangalore

December 17., Bangalore

December 15-16., Bangalore

December 10-14., Bangalore

December 8-10., Hyderabad

December 6-7., Hyderabad

December 3-5., Hyderabad

Nov. 29 - dec. 2., Hyderabad

November 27-28., Hyderabad

November 26., Hyderabad

November 25., Hyderabad

November 24., Hyderabad

November 23., Hyderabad

November 22., Hyderabad

November 21., Hyderabad

November 20., Hyderabad

Még mindig Bangalore-ban

Fellépés Bangalore-ban

Nandi-hegyen

Mindenféle - vegyes képek

Megérkezés

Mumbai repülőtér

Repülőn

Még otthon
Hozzszls
* Nv: 
E-mail cm: 
Hozzszls: *
2008-01-09, 20:13:03

2008. január 7.

Eljött a hétfő. Sajnos nem sikerült akkor felkelni, amikorra terveztük, de senki sem esett kétségbe, mert hát ma magyar ételeket fogunk enni. Elkészültünk, fogtunk két riksát és elindultunk a Brigade Roadra. Mert hát nem csak a főzés miatt volt nagy nap a mai. Gábohrka fodrászhoz ment. Megbeszéltük Sammel, hogy ha megérkeztünk arra a kijelölt pontra, akkor hívjuk fel és elnavigál minket a fodrász szalonba. Ez így is történt. Viszont azt elfelejtette megemlíteni, hogy azon a környéken két olyan kávézó is van, amit említett.

Aztán önállósítottuk magunkat. Megláttunk egy üzletházat és láttuk, hogy ott is van egy szalon. Gondoltuk, hogy ez az amit kedves barátunk említett. Összeszedve minden bátorságunkat, elindultunk a fodrászat felé. Nagyon szimpatikus hölgy állt a bejáratnál, gondoltuk, nagy probláma nem lehet. Anett hű baráthoz mérten kézenfogva ment Gábohrka után. Péter is velük tartott, mert hát nem szerettük volna, hogy Gábohrka kopasz legyen :-) . Aztán Péter is bátorságott vett és beült a másik székbe. Így míg Anett hű baráthoz mérten Cosmopolitan-t olvasgattott – szinte ügyet sem vetve a két fiura :-) - a fodrászok már a hajvágás végéhez közeledtek. Miután megtörtént a hajvágás Péter arcán elégedettség, Gábohrka arcán egy kevés meghökkenés volt tapasztalható. Na ez is megtörtént – gondoltuk. Irány egy kávézó, ahol megvártuk Samet majd elindultunk bevásárolni az esti főzéshez. Miután bejártuk India egyik “fehér negyedét”,(mert rengeteg fehér ember volt azon a környéken - durva hogy már ez jobban feltűnik, mint az abnormális dolgok, amiből itt van bőven?). Szóval, betértünk egy üzletbe, ahol megtalálhattuk a tradicionális magyar étel elkészítéséhez szükséges összes kelléket (kivéve: csemege paprika és disznóhús). De nem keseredtünk el, még akkor sem, mikor Sam barátunk közölte, hogy sajnos nem tarthatjuk magunkat az eredeti tervhez, miszerint nyugodt körülmények között, egy zavartalan apartmanban vagy konyhában megcsinálhatjuk azt az ételt, amire idejövetelünk óta mindenki vágyik. (A Cosmo rajongóktól elnézést kérünk, de ennyi masala után, már igazán kijárt egy jó zsíros gulyásleves és egy jó nagy vajling pörkűtt nokedli!). Nahát, ott álltunk a kezünkben 5 jól megpakolt szatyorral és a jó magyar káromkodásokkal tűzdelve kérdeztük finoman indiai segítőnktől: “Most dobjunk ki mindent amit vettünk?”.

Majd ez a kedves fiú, mivel nem értette a fent említett szavakat, lázas telefonálásba kezdett, majd közölte, hogy a szálloda konyhájában fogjuk megfőzni a vacsoránkat. Furcsállottuk egy csöppet a dolgot, de mondván hogy ebben az országban nem lepődünk meg semmin, hát uccu neki haddszóljon!

Tehát beballagtunk a szálloda halljába, 5 db szatyorral és az amúgy sem feltűnő bőrszínünkkel, majd fél órányi várakozás után, a konyhában elszabadult a pokol. 20 férfi közé bacsattogott 4 fehérbőrű nő, akik elkezdték ismertetni a magyar gasztronómia által nyújtott felhőtlen örömöket. Később csatlakoztak hozzánk a fiúk is, őket sem bámulták meg és őket sem röhögték ki. Tehát kiröhögtek minket és bámultak végig, hogy mit csinálunk mi, és egyeltalán kik vagyunk, és különben is, nem is ismernek minket. Na hát csak 3-an rángatták ki a kezeinkből a késeket, hogy majd ők pucolják a hagymát, de nem hagytuk magunkat, harcba szálltunk az agresszív konyhások hadával.GUTEN APETIT! A végeredmény nem elhanyagolható, ugyanis a főszakács megkóstolta a művünket és elmondása szerint nagyon ízlett neki (reméljük nem hazudott). Bocs Gábohrka! :) (mert a pörkölt az ő érdeme). Nagyon finom lett!!! Rommel nem is késlekedett ezegyszer, és repetázott is úgyhogy osztatlan sikert aratott a főztünk, és persze a desszert, amit Jucinak köszönhetünk. Elláttuk névvel is, mármint a desszertet: Madártej. Kár hogy Nektek, akik otthon maradtatok nem jutott:). Majd ezek után 2 napig ezt ettük! Amíg tálalták az ételt, a pincérek jól megbámulták a kondért, mint egy ismeretlen objektumot. Mostmár szerintük is van jobb a csilipaprikánál és az előbb említett masalánál.

Vissza adjuk a szót a stúdionak! A Prok Produkció beszámolóját láthatták:
India, Bangalore, Country Club Hotel
Jó estét Magyarország!