(C) Tars Pter 2008.
Ú T J A I N K

JEMEN
Sana'a
2008. 12. 29. - 2009. 01. 16.


INDIA
Mumbai, Goa, Agra
2008. 06. 13. - 2008. 06. 22.


EGYESÜLT ARAB EMIRÁTUSOK
Dubai, Sharjah
2008. 06. 03. - 2008. 06. 28.


INDIA
Hyderabad, Bangalore
2007. 11. 17. - 2008. 02. 12.

Videók

Majom eszik a kerítésen

Majmok a Botanikus Kertben

Riksa, szerelem, száguldás

Welcome To Bombay

Repülőn
Képgalériák

Február 11-12., Bangalore

Február 9., New Visa Party

Február 5-8., Bangalore

Február 1-4., Bangalore

Január 27-31., Bangalore

Január 20-26., Bangalore

Január 12-20., Bangalore

Január 8-11., Bangalore

Január 2-7., Bangalore

2008. jan. 01., Bangalore

Szilveszter, Bangalore

December 27-30., Bangalore

December 26., Bangalore

December 18-25., Bangalore

December 17., Bangalore

December 15-16., Bangalore

December 10-14., Bangalore

December 8-10., Hyderabad

December 6-7., Hyderabad

December 3-5., Hyderabad

Nov. 29 - dec. 2., Hyderabad

November 27-28., Hyderabad

November 26., Hyderabad

November 25., Hyderabad

November 24., Hyderabad

November 23., Hyderabad

November 22., Hyderabad

November 21., Hyderabad

November 20., Hyderabad

Még mindig Bangalore-ban

Fellépés Bangalore-ban

Nandi-hegyen

Mindenféle - vegyes képek

Megérkezés

Mumbai repülőtér

Repülőn

Még otthon
Hozzszls
* Nv: 
E-mail cm: 
Hozzszls: *
2008-01-02, 14:26:35

2008. január 1.

Boldog Új Évet Kívánunk Mindenkinek!

Az év utolsó napjai munkával és napozással teltek. Alig vártuk a szilveszter éjszakát, hogy megint kikapcsolódhassunk végre. Előző nap megtudtuk, hogy az óév utolsó napján 2 műsort kell táncolnunk az áruházban, és egyet egy harmadik Country Club-ban, ahol – többek között – egy nagyon híres bollywoodi színésznő lesz a sztárvendég. Szóval elég jók voltak a kilátások egy fergeteges újévköszöntőre.

Sam újra elutazott, Rommel meg még nem jött haza, így megint “magunkra maradtunk”, igaz Rajut elküldték velünk kísérőnek, de ő nem kreatívkodik, csak csinálja, amit a “nagyok” mondanak neki. Az utasítás szerint az volt a feladata, hogy mérje fel a helyszínen, hogy mennyire biztonságos az számunkra, és ha úgy ítéli meg, hogy nem fognak minket ott bántani, akkor maradhatunk. Ha szerinte nem biztonságos, akkor haza kell mennünk a munka után. Csak nevettünk ezen...

Az áruház előtt ért minket az első meglepetés, mikoris egy nagyon szuper, vadiúj autó várt minket ott, hogy ezzel jussunk el a tett helyszínére. A hotelig 30 km-t kellett utazni. Megérkezésünkkor nagyon kellemes meglepetésként ért minket a látvány: fantasztikus volt a hely! Hatalmas színpad várt minket, kaja, pia, rengeteg ember; az ajtóban kaptunk illatos rózsát a hostess lányoktól... Hát nem így indul egy fantasztikus újév köszöntő party az ember álmaiban?!

Először a munkán volt a sor, felkaptuk hát a latin szerkót, és boldogan indultunk meg a színpad felé. Hátulról még volt szerencsénk végignézni egy dob-produkciót, egy önjelöltnek tűnő táncos fiú borzalmas előadását és egy divatbemutatót. Ezután jöttünk mi. Fergeteges sikert arattunk. Végig tapsoltak és füttyögtek. :D 2 hatalmas kivetítőn is vetítettek minket a műsor alatt – szóval jó volt a feeling.

Ezután a szobában – amit öltözőnek kaptunk – felvettük a party-szerkót: baromi jól nézett ki mindenki, hisz szilveszter van, vagy mi a szösz. Itt gondolkodtunk el először, hogy tán kissé kevés ruha van rajtunk a bőrdzsekis indiaiakhoz képest, és lehet túlságosan ki fogunk lógni a sorból, dehát... Minden mindegy! Szilveszter van! Indulhat a buliiii!

Ekkor Gáborka apukájának jóvoltából a Fehérvár Rádió élőben kapcsolt minket mobilon keresztül, Gáborka elmondta, hogy milyen itt a szilveszter, hogy érezzük magunkat, stb, üzentünk az ismerőseinknek. :D

Aztán... A megjelenésünk nagy feltűnést keltett, pláne mikor a dancefloor felé vettük az irányt. :D Kialakítottak nekünk egy hatalmas kört, és annak közepén roptuk. Nagyon vicces volt, mindenki tapsolt, nagyon örültek nekünk, kb 2 centiről kameráztak, meg fotóztak a fejünkbe bele :D Mi meg is beszéltük, hogy már megint túlaggódták magukat Rommelék, hisz nincs itt semmi baj, senki egy ujjal hozzánk nem ért, csak szórakoznak, meg minket is szórakoztatnak.

Mikor megszomjaztunk, elindultunk a beszerző körútra. Pezsgő nem volt, így maradtunk a whiskey-kólánál és a vodka-narancsnál, az antiakoholisták meg az üdítőknél. Ekkor jártuk időben olyan 23:30 felé.

Kis kitérő... Ha még nem mondtuk volna, India a megvalósuló álmok, és a teljesülő kívánságok hazája. Nagyon kell vigyázni, hogy mit kíván az ember. ;-)
Mi az eddigi legizgalmasabb szilvesztert kívántuk magunknak.
Péter pedig hogy minél rövidebb ideig kelljen elviselnie egy szilveszteri bulit.
Mindegyik bejött.

Először csak 2 ember jött oda, hogy ugyanmár menjünk velük táncolni. Mi azonban kedvesen mondtuk, hogy nem táncolunk senkivel, mert ebben egyeztünk meg. Mondták, jó, akkor csak egy fotót szeretnének velünk. Gondoltuk, ez egy szokványos kérés, miért is ne?! Azt nem számoltuk bele, hogy ez nem egy szokványos este... Kb. 5 másodpercen belül kb 40-50 ember állt körbe minket, hogy ők is fotót akarnak. Majd a következő pillanatban nekünk estek, és elkezdtek minket ezer felé cincálni. Nagyon durva volt, senki nem tudta, hogy hol van a másik, csak azt láttuk, hogy Raju és az emberei pánikszerűen törnek utat maguknak az emberrakás felé – felénk. Kiabált mindenki, hogy azonnal szaladjunk vissza az öltözőbe, ami nem volt egyszerű, mert úgy fogtak, rángattak minket az emberek, hogy többünknek a keze bekékült. Rövid közelharc után mindenki kiszabadult annyira, hogy el tudtunk kezdeni futni, azonban a tömeg futott utánunk. Péter ment elöl, nyitotta az ajtót (amire Anett egy kecses rúgással is rásegített), Gáborka meg hátulról tartotta a frontot. Berontottunk a szobába, kísérőink utánunk... és a tömeg is utánunk. Namost mi ennyit láttunk: tisztára, mint a filmekben – kívülről egy 50 fős tömeg nyomja befelé az ajtót, belülről pedig 4 ember próbál ellen tartani, és a résen belógó emberi végtagokat kituszkolni, hol finoman, hol erőszakosan. A sofőrünk kezét annyira megkarmolta valaki ebben a harcban, hogy 2 óra múlva is vérzett szegénynek, és a ruhája is tiszta vér volt.

Hosszú huzavona után sikerült becsukni az ajtót, bezárták, ráhúztak 4 reteszt, mikor rádöbbentünk, hogy Raju nincs sehol. Elkezdődött a telefonálgatás, rendőrt hívtak, mert ezek kintről nem tágítottak, sőt egyre csak nőtt a tömeg. Végül Raju is beesett (a szálloda vezetőségével együtt, akik nem győztek bocsánatot kérni), iszonyú mérgesen, és közölte, hogy márpedig most azonnal visz minket haza, nem érdekli semmi könyörgés. Azt csinálunk otthon, amit akarunk – a bezárt szállodánkban, ahol rajtunk kívül egy lélek sincs.

Az éjfélt így egy kb. 8 nm-es szobában töltöttük, nem láttunk tűzijátékot, nem számoltunk vissza, nem ittunk pezsgőt... egyszercsak 2008-ba csöppentünk. Felköszöntöttük egymást és a szobában tartozkodókat, majd beszálltunk a kocsinkba – rendőri biztosítás mellett – ami közvetlenül az ajtóig bejött, nehogy megint történjen valami.

Így ért véget a szilveszterünk. Olyan volt minden, ahogy kívántuk: izgalmas... és rövid. :D

Azaz, még egy érdekességet tartogatott Gáborka Apukája számunkra. Az otthoni idő szerinti éjfélkor, Skype-on keresztül lejátszotta a magyar Himnuszt. Mégegyszer köszönjük Neki!

Ma pedig szabadnapra ébredtünk, melyet egy botanikus kertben töltöttünk el. Fantasztikus volt, a legnagyobb élményt nekünk a majmok jelentették, akik ott élnek és nagyon szelídek. Erről a napról beszéljenek inkább helyettünk a képek!