(C) Tars Pter 2008.
Ú T J A I N K

JEMEN
Sana'a
2008. 12. 29. - 2009. 01. 16.


INDIA
Mumbai, Goa, Agra
2008. 06. 13. - 2008. 06. 22.


EGYESÜLT ARAB EMIRÁTUSOK
Dubai, Sharjah
2008. 06. 03. - 2008. 06. 28.


INDIA
Hyderabad, Bangalore
2007. 11. 17. - 2008. 02. 12.

Videók

Majom eszik a kerítésen

Majmok a Botanikus Kertben

Riksa, szerelem, száguldás

Welcome To Bombay

Repülőn
Képgalériák

Február 11-12., Bangalore

Február 9., New Visa Party

Február 5-8., Bangalore

Február 1-4., Bangalore

Január 27-31., Bangalore

Január 20-26., Bangalore

Január 12-20., Bangalore

Január 8-11., Bangalore

Január 2-7., Bangalore

2008. jan. 01., Bangalore

Szilveszter, Bangalore

December 27-30., Bangalore

December 26., Bangalore

December 18-25., Bangalore

December 17., Bangalore

December 15-16., Bangalore

December 10-14., Bangalore

December 8-10., Hyderabad

December 6-7., Hyderabad

December 3-5., Hyderabad

Nov. 29 - dec. 2., Hyderabad

November 27-28., Hyderabad

November 26., Hyderabad

November 25., Hyderabad

November 24., Hyderabad

November 23., Hyderabad

November 22., Hyderabad

November 21., Hyderabad

November 20., Hyderabad

Még mindig Bangalore-ban

Fellépés Bangalore-ban

Nandi-hegyen

Mindenféle - vegyes képek

Megérkezés

Mumbai repülőtér

Repülőn

Még otthon
Hozzszls
* Nv: 
E-mail cm: 
Hozzszls: *
2007-12-18, 10:36:19

2007. december 15.

Tegnap nem volt túl sok történés, ezért nem szántunk neki egy külön bejegyzést. Mindössze két érdekességgel tudunk szolgálni:

1. Az áruházzal szemben lévő büfésorban frissen, gyümölcsből készített shake-eket ittunk, amik utánozhatatlanok. Ezek közül is a legérdekesebbet Gábor tesztelte, a gyümölcs neve chickoo. Ez egy krumplinak tűnő izé.

2. Fellépés után a taxira várva egy fékezésre és egy hatalmas sikolyra lettünk figyelmesek. Egy fekete csadorban lévő nő próbált átosonni a négysávoson a sötétben, ami nem jött neki össze. Jelezném, hogy felkenődött egy kocsi szélvédőjére, majd az autós és az asszony is sietősen távozott a tett helyszínéről. Mi meg döbbenten álltunk és néztük a jelenetet. Otthon ezért több évet kapna egy sofőr.

Szóval ennyi érdekesség volt tegnap.

Még tegnap este eldöntöttük, hogy másnap, azaz ma, halált megvető bátorsággal egyes egyedül (hatan) elinduluk felfedezni Indiát! No nem az őserdőbe mentünk, hanem elsőre beértük a centrummal is. Az első feladat, hogy riksát kellett fognunk, ami sima ügy volt Péter alakuló hindi nyelvtudása révén. Igaz, nem tudták az utat, de végül megoldották a feladatot és végül délre oda is értünk a Fórum nevű bevásárlóközpontba. Étvágyunkat csillapítandó rögtön megtámadtunk egy McDonald’s-ot és egy Pizza Hut-ot. Mindezek után betértünk egy United Colors of Benetton üzletbe és elhatároztuk, hogy pénz nélkül oda vissza nem megyünk. Körbenéztünk mindenfelé, kávéztünk, bevásároltunk egy élelmiszerboltban, ahol végre találtunk papírzsebkendőt. Nagy kincs az errefelé!

A fagyihoz a tölcsért helyben készítik egy gofrisütőhöz hasonlító géppel. A kedves vásárló a hideg fagyihoz meleg tölcsért kap kézhez.

Ezek után jókedvűen távoztunk az SKC-be. Két műsort táncoltunk majd átmentünk egy másik Country Club-ba, ahová Ahmed barátunk is jött velünk. Ahmed Egyiptomból érkezett és ugyancsak az SKC-ben lép fel. Végigordította az utat, ami egyébként is elég hosszadalmas volt, főleg így. Az volt a baja, hogy miért kell ennyit utazni, valamint ő csak napi 2 műsorra szerződött, mégis ez már a harmadik volt neki aznap. Iszonyú hangosan tud üvölteni.

Ez a másik Country Club másfél órányi autóútra volt a belvárostól. Itt a Mikulás-műsort táncoltuk egy focipályán, ahol a 14 fős közönséghez csatlakozva lettünk 20-an. (Ezért utaztunk kb. 40 km-t :-) ). Mindegy, a szituért megérte: 25 fokban, éjszaka, pálmák között, friss füvön, denevérek között, karácsonyi műsort... ezt máshogy sosem tapasztaljuk meg :-)

Hazaérve Anett és Dorina nekiálltak mosni, majd Kriszta becsattogott és közölte, hogy Rommel 20 perc múlva érkezik...(És most az egyszer tényleg 20 perc volt :-) ). Együtt leültünk egy szobában, és halk zene mellett, egyetértésben, harmóniában társalogtunk. Ez úgy értendő, hogy 2 tévéből 2 féle zenecsatornán, plusz a laptopon 6 féle zene szólt – mi pedig 4 féle nyelven beszéltünk: Rommel és Sam hindiül, néha Péterrel angolul, mi magyarul, Ahmed meg mondta a magáét arabul. Rommel beleordított a “csendbe”, menjünk valahová...OK!!!

Felkerekedtünk hát, de mivel az indiai szokáshoz híven minden club és bar be volt már zárva, (FÉÉÉL 2-KOR!!!) elmentünk egy tóhoz dimbulni :-) Rövid látogatásunk alatt láttunk denevért, meg égetett embernek tűnő tárgyakat, de nem azok voltak, hanem csak szemét. Ezek után elmentünk egy Brooks nevű nonstop cukrászdába, és ettünk Banana split-et meg Sunday surprise-t, mindkettő nagyon finom volt. Az est érdekessége az volt, hogy Péter nem tartott velünk, mert dolgozni akart. Így a maradék 5 pörgős ördög, angoltudás hiányában, de egy szótárgéppel felfegyverkezve, belevetette magát két – kizárólag angolul és hindiül beszélő - indiai férfival az éjszakába :-D A kommunikáció nem volt zökkenőmentes, de jól jött, hogy otthon nem voltunk restek sűrűn megtekinteni a nagysikerű Activity című műsort, így ha viccesen is, de elboldogultunk.

Kocsival még megnézhettünk néhány helyi nevezetességet (úgy látszik, ezeket mi csak éjjel, bezárt állapotukban fogjuk látni), volt szerencsénk elefántot látni, majd hazamentünk, aludtunk!