(C) Tars Pter 2008.
Ú T J A I N K

JEMEN
Sana'a
2008. 12. 29. - 2009. 01. 16.


INDIA
Mumbai, Goa, Agra
2008. 06. 13. - 2008. 06. 22.


EGYESÜLT ARAB EMIRÁTUSOK
Dubai, Sharjah
2008. 06. 03. - 2008. 06. 28.


INDIA
Hyderabad, Bangalore
2007. 11. 17. - 2008. 02. 12.

Videók

Majom eszik a kerítésen

Majmok a Botanikus Kertben

Riksa, szerelem, száguldás

Welcome To Bombay

Repülőn
Képgalériák

Február 11-12., Bangalore

Február 9., New Visa Party

Február 5-8., Bangalore

Február 1-4., Bangalore

Január 27-31., Bangalore

Január 20-26., Bangalore

Január 12-20., Bangalore

Január 8-11., Bangalore

Január 2-7., Bangalore

2008. jan. 01., Bangalore

Szilveszter, Bangalore

December 27-30., Bangalore

December 26., Bangalore

December 18-25., Bangalore

December 17., Bangalore

December 15-16., Bangalore

December 10-14., Bangalore

December 8-10., Hyderabad

December 6-7., Hyderabad

December 3-5., Hyderabad

Nov. 29 - dec. 2., Hyderabad

November 27-28., Hyderabad

November 26., Hyderabad

November 25., Hyderabad

November 24., Hyderabad

November 23., Hyderabad

November 22., Hyderabad

November 21., Hyderabad

November 20., Hyderabad

Még mindig Bangalore-ban

Fellépés Bangalore-ban

Nandi-hegyen

Mindenféle - vegyes képek

Megérkezés

Mumbai repülőtér

Repülőn

Még otthon
2007-11-28, 02:10:03

2007. november 23.

Mivel előző este megvolt az első – amolyan Prokos – vitánk, ezért csak másfél órát aludtunk a kirándulásunk előtt. Hajnali 5 órára eljutottunk odáig, hogy mégsem fogjuk egymást utálni. Aztán laza másfélórás pihenő után útra keltünk a Hyderabad melletti vidámparkba. A kb 50 km-re lévő parkba ugyanazzal az utazási módszerrel jutottunk el. (5 személyes autó 8 fővel :-) ).Az vidámparkhoz vezető úton nagyon sok érdekességet láttunk. Jelenleg Hyderabadban választás folyik. A kampány elég durva egyes pártoknál. Hatalmas területen elhelyezkedő sátrakban megy a móka kacagás több héten át. Ahogy haladtunk uticélunk felé a legszokatlanabb dolog az az volt, amikor az egyik felüljáron Fülöp Higéna Dorina meglátott egy majmot. Mivel elég szűkösen ültünk az autóban és Dorina nem igazán halkan közölte észrevételét, így mindenki tudomást szerzett róla. Sam halál természetesen mondta, hogy igen valóban az egy majom. Csak hogy mindenki érrezze a dolog súlyát, a majom úgy mászkált fel s alá az úton mint otthon nálunk a kutyák.

Aztán röpke másfél óra után megérkeztünk Mount Opera-ba a VIDÁMPARK-ba. Hatalmas területen helyezkedik el a hegyen. A kilátás egyszerüen bámulatos ott is.
Első furcsa dolog az volt, hogy egy lányokat szállító buszról 70-en szálltak le. Anett és Kriszta 50-ig jutott a számolásban aztán feladták. A következő pillanatban, mire oda néztünk már 200 iskolás állt a vidámpark bejáratánál nyitás előtt 5 perccel. Itt is elég nagy feltűnést keltettünk. Miután bejutottunk a parkba, az a rengeteg ember egyből ránktámadt és fényképet szerettek volna velünk csinálni. Amikor Péter az egyik lány vállát megfogta, hogy közelebb húzza magához, hangos sikítás kísérte a mozdulatot, ami az előbb említett számú lánysereg torkán fakadt ki. Sétáltunk picit, aztán elmentünk ebédelni. Nagyon éhesek voltunk már. Mire oda értünk az étterem elé, már kopogott a szemünk. A nagyon kedves pincér közölte velünk, hogy délben nyitnak, addig várnunk kell. Az ebéd nagyon finom volt. Mindenki örömére nem rizs :-)

A vidámpark nagyon érdekes volt. Az óriáskerék hihetetlen. Teljesen más mint a budapesti. Gondoltuk az óriáskerék lényege az, hogy a szerelmespárok, és a természetfotósok ki tudják használni, hogy lassan halad körbe a kerék. De rá kellett döbbennünk, hogy ez is mint minden itt Indiában egészen máshogy működik. Az óriáskerék a budapestinél kb. 8-szor gyorsabban ment. Közös megegyezés alapján, ezt a “játékot” kihagytuk. A másik félelmünk pedig az volt, hogy az egész vidámpark nagyon retro. Kopott játékok, zörögtek kattogtak. Viszont emellett jó volt látni azt hogy az itteni embereknek nagyon-nagy örömet okoz.

Tovább folytatva utunkat Gábohrka kinézett magának egy játékot. Gondolta megpróbálkozik vele és felül. Bátor jelentkezőként csatlakozott hozzá Péter és Sam. A többiek először megnézték, hogy Gábohrka túl éli-e. Aztán akadt még két bátor jelentkező Anett és Dorina személyében. A másik dolog amit kipróbált mindenki az a gokart-ot. Azért megvolt a varázsa ennek is. Gábohrka és Kriszta kezdte a sort. Gábohrka autója mindjárt az indulásnál lefulladt.

Iszonyatosan meleg volt, a nap pedig nagyon erősen tűzött. Megdöbbenve tapasztaltuk, hogy az itten fürdőruha egészen más. A lányok a 40 fokban hosszúnadrágban és hosszú ujjú polóban rohangáltak és abban fürödtek. Anett már majdnem szomjan halt, mire meglátott egy árust, ahol gondolta vesz magának egy üveg vizet. Az árus nem akarta kiszolgálni, előbb egy férfit kellett hívni. A nap végére midenkinél fellépet az otthon már elég sokszor emlegetett kamionsofőr barnulás. A parkból nem volt egyszerű a kijutás. A taxink a bejáratnál volt, mi pedig a kijáratnál. Nem engedtek fel minket oda, meg kellett várnunk amíg jön értünk egy busz, ami felvisz. Nincs olyan, hogy ha te azt gondolod, hogy mész haza, akkor mész. Nagyon oda figyelnek rád és azt kell csinálnod amit mondanak. A játékok mellett az egész park tele volt modern és szép szobrokkal.
Amúgy a park tele volt emberrel.

A hazafelé vezető út nagyon fárasztó volt. Elhatároztuk, hogy ismét a Mc Donald’s felé vesszük az irányt. Itt Krisztának, Dorinának és Gábohrkának sikerült megszegnie a 4-dik szabályt is miszerint: Ne vegyetek semmit az utcai árustól! Az ötlet természetesen a gondoskodó és mindenért aggódó vezetőnké Krisztáé volt. 40 rupiáért(200ft) vettünk 7 mini banánt és 15 nagy banánt.

Haza értünk, gyorsan elkészültünk és már mentünk is a fellépésre. Másfél óra alvás után eszméletlen jó műsort csináltunk. Mindenki tapsolt és az áruházban dolgozók már éneklik a számokat, amikre táncolunk. Az első vita után megtörtént az első baki is. Gábohrka az 54-es szám után lekapja a fejéről a parókát és a kendő alatta van. A tervek szerint így kell történnie. Azt hiszem nem kell többet írnunk... :-) Miután a parókájával a kendőt is letépte Anett hangosan adott hangot a véleményének: Uram isten kócold már meg a hajad!

A műsor után elmentünk abba a cukrászdába, ahol Anett és Gábohrka már járt. Nagyon finom süteményeket ettünk ismét. Judit, Dorina és Kriszta az első övesnél megis vásárolta a legszebb öveket.

Miután hazaértünk, még kiválogattuk az aznapi fényképeket, aztán mentünk aludni.

 Judit · 2007-11-29, 10:31:31 
Hali!
Látod Szivem! Gyakorlom a vezetést!!!Porshe (passat), Szerelem, Száguldás!!!! :) Puszika
 Bigi · bridgetfelber@velvet.hu · 2007-12-09, 17:23:39 
Édesem, Te ezt hogy bírod? (Tudom, hogy ez nagyon nehéz lehet..) Amúgy a retro vidámparkot szinte látom magam előtt. Meg Anettot, ahogy odaszól Gábohrkának. :) Zseniális. Az övet láttam a wiwen!!!! Szeretlek és nagyon vigyázzatok Magatokra!!!
2 hozzászólás · Szólj hozzá!